ONTDEK ONS BROOD VAN DE MAAND: Easy Neerlandsch Volkoren Plus & Subliem Volkoren Kleinbrood

Verras uw klanten met het brood van de maand

1 jan. 2023

Brood
Recepten
Brood
Nieuws

Elke maand hebben we een brood als "brood van de maand". Zo kunt u uw klanten kennis laten maken met een nieuw brood of een bestaand brood in uw assortiment in de kijker zetten!

In de maanden januari en februari promoten we twee van onze volkorenproducten, Easy Neerlandsch Volkoren Plus brood en Subliem Volkoren Kleinbrood

Het eerste kwartaal van het jaar is namelijk typisch het moment waarop consumenten goede en vaak gezonde voornemens maken. Daar kunt u als bakker zeker een graantje van meepikken door uw volkoren assortiment in de kijker te plaatsen. Uit ons Taste Tomorrow onderzoek bleek immers dat consumenten geloven dat volkoren granen gezond zijn en een positief effect hebben op hun spijsvertering; en dat klopt!

Easy Neerlandsch Volkoren Plus is onze 25% mix voor volkorenbrood met extra vezels en zonnebloempitten. Naast het feit dat deze mix veel vezels bevat krijgen we regelmatig feedback van onze klanten dat ons volkorenbrood lang lekker mals blijft en dat het gemakkelijk te verwerken is, zelfs door rijzen, koelen en invriezen.

Zoals we eerder aangaven zijn consumenten steeds meer op zoek naar broden vol vezels, en dit niet alleen in groot brood maar ook in kleinbrood. Met Subliem Volkoren Kleinbrood maakt u heerlijke, gezonde, 100% volkoren zachte broodjes en puntjes; ideaal om uw volkorenassortiment uit te breiden. 

Als u meer wilt weten over dit mooie product, contacteer uw Puratos contactpersoon of mail ons op klantenservice@puratos.com