ONTDEK ONS BROOD VAN DE MAAND: Puravita Kernebrod Rogge & Spelt

Verras uw klanten met het brood van de maand

1 sep. 2023

Brood
Recepten
Brood
Nieuws

Bij Puratos zetten we elke twee maanden een speciaal brood in de schijnwerpers als "brood van de maand". Dit biedt u de perfecte gelegenheid om uw klanten kennis te laten maken met een nieuw brood of om een bestaand brood uit uw assortiment extra in de spotlight te zetten! 

Het nieuwe schooljaar is begonnen, en na een heerlijke vakantieperiode keren veel gezinnen terug naar hun dagelijkse routine. Een beetje extra energie kan dan zeker van pas komen. Hier komen onze broden van de maand in beeld: Puravita Kernebrod Rogge en Puravita Kernebrod Spelt. Deze stevige roggebroden zitten boordevol eiwitten en vezels; de roggevariant bevat zelfs bijna dubbel zoveel vezels als volkorenbrood. Bovendien zijn ze een bron van vitamines B1, B2, E, Kalium en Magnesium, die de extra energie leveren die we nodig hebben voor onze dagelijkse avonturen. 

Met hun complete en evenwichtige mix van lijnzaad, zonnebloempitten en zachte roggegranen bieden deze broden een gezonde keuze voor een energieke start. Ze zijn lactosevrij, 100% dosering en E-nummervrij, met uitzondering van E300, ook wel bekend als ascorbinezuur of Vitamine C. 

Als u meer wilt weten over dit mooie product, neem contact op met uw accountmanager van Puratos of mail ons op klantenservice@puratos.com