Vrolijk Pasen met de lekkerste Paasproducten!

Meer dan ooit verlangen consumenten naar authentieke, heerlijke creaties met verrassende texturen en smaken. Tegelijkertijd - zo bevestigt ons Taste Tomorrow onderzoek - zijn consumenten ook bereid om nieuwe smaken te verkennen, en willen ze ook de verhalen kennen achter hun favoriete producten. Wij helpen u hier graag bij door de nodige inspiratie te voorzien! 

Volgens ons Taste Tomorrow onderzoek zoeken consumenten comfort en genot in producten die een eerbetoon zijn aan traditionele of authentieke recepten. Op die manier komt men in contact met culturele, traditionele en familiaire roots via voeding – iets dat gevoelens van warmte en troost brengt. Traditionele gerechten zoals de boterstol, slof, paasbroodjes, panettone, eierkoeken, paaseitjes etc. kunnen dus zeker niet ontbreken.

Traditionele smaken blijven domineren, maar we zien ook dat consumenten bereid zijn om nieuwe smaken te verkennen. Men vindt het leuk om nieuwe producten te ontdekken en te proberen; van ongebruikelijke smaken en texturen, gezondere alternatieven tot het spelen met formaten en uiterlijk. Belangrijk voor de acceptatie van een nieuw product is dat er toch wel een element van herkenning in zit. Daarbij zien we bijvoorbeeld een sterke trend richting plantaardig en vegan, luxere producten, kleinere porties en gezondere opties.

Bij Puratos willen we een betrouwbare partner zijn in innovatie en inspiratie, dit doen we door producten en recepturen te ontwikkelen die perfect passen in de trends van het moment; waarbij we ook onder andere inzetten op traditionele recepten met een moderne, seizoensgebonden twist.

TEGRAL BOERENCAKEMIX

Tegral Boerencakemix staat garant voor zachte, malse, luchtige cake met een heerlijke romige smaak en biedt bovendien de mogelijkheid om eindeloos te variëren in smaak en vullingen. Getest als de beste in de markt!

EASY BRIOCHE

Met Easy Brioche maakt u op een eenvoudige manier zachte en zoete broden met een uitstekende versheid, zachte textuur en een verfijnde smaak! Deze mix is een ideaal vertrekpunt voor al uw brioche-toepassingen, maar er zijn veel ingrediënten die u kunt toevoegen om het verschil te maken: kruiden, fruit, chocolade... de mogelijkheden zijn eindeloos. 

SUBLIEM BOTERSTOL

Met Subliem Boterstol maakt u eenvoudig de lekkerste authentieke Boterstol, maar u kunt er ook creatief mee aan de slag, op die manier kunt u variëren met de eindproducten die u maakt. 

O-TENTIC TRADIZIONE

O-tentic Tradizione is een actief bakkerij ingrediënt op basis van desem, waarmee u desembrood kunt bakken dat volledig binnen de desem wetgeving past. Het is gebaseerd op Durum-tarwe en wordt gekenmerkt door een typische mediterraans smaakprofiel. Ook met desembrood kunt u variëren door te spelen met de vulling en afwerking van de broden.