Vruchten Tulband

Ingrediënten

Gram
Beslag
Tegral Boerencakemix 1.000
Roomboter 550
Heelei 500
Rozijnen 300
Gebroken Bitterkoekjes 200
Amarena kersen 300
Decoratie
Süsser Schnee decoreersuiker 60

Werkwijze:
  • Roomboter (23-25°C) kort glad en soepel draaien.
  • Tegral Boerencake mix en heelei (25°C) toevoegen en het beslag gedurende 4 minuten opkloppen op middelmatige snelheid.
  • Als laatste de vulling door spatelen.
  • Vormen goed insmeren met roomboter of lossingsmiddel.
  • Vormen (18x10 cm) afvullen met 800 gram beslag.
  • Bakken in inschietoven bij 165°C, baktijd ca. 75 minuten of rotatieoven bij 150°C, lage convectie, baktijd ca. 65 minuten.
  • Na afkoeling licht bepoederen met Plange Süschnee.

Recept voor 3,5 stuks.


Over dit recept

Moeilijkheidsgraad: