Cheesecake Advocaat Poffer

Ingrediënten

Gram
Tarwebloem (patent) 10.000
Subliem Boterstol 3.000
Zout 240
Gist 600
Water 7.000
Vulling:
Rozijnen (gewassen) 12.000
Poffer Vulling:
Deli Cheesecake 8.000
Advocaat 4.000

Werkwijze:
  • Zetsel: Bloem + gist + water, 3 min 1e versnelling en 1 min 2e versnelling.
  • Kneedonderbreking: 15 minuten.
  • Kneding: Deeg goed afkneden met de rest van de grondstoffen.
  • Deegtemperatuur: 26°C.
  • Afwegen: 1.200 gram per 30 stuks.
  • Verdelen/opbollen.
  • Bolrijs: 10 minuten.
  • Uitrollen: Tot een plakje van 3mm dikte met de uitrolmachine.
  • Vulling: 30 gram poffervulling aanbrengen in het midden.
  • Bewerking: Het onderplakje bevochtigen en het bovenplakje aanbrengen en goed aandrukken.
  • Narijs: 45-60 minuten.
  • Baktemperatuur: 260°C.
  • Baktijd: 9-10 minuten (zacht afbakken)
  • Afwerking: Direct boteren na het bakken. Als het koud is voorzien van advocaatdip.

Over dit recept

Moeilijkheidsgraad: