Gegrilde Groente Reep (Puravita Vitaal-Koolhydraat arm)

Ingrediënten

Werkwijze:
  • Kneding: Kneed een soepel deeg en minimaal 10 min in de 1e versnelling.
  • Vulling: Doordraaien (de vulling niet in de week zetten).
  • Toeren: Het deeg 2x een halve franse toer geven en afdekken met plastic.
  • Tussenrijs: 15 minuten.
  • Toeren: Het deeg 1x een halve franse toer geven.
  • Uitrollen: Dikte 1,8 cm.
  • Snijden: 3 cm x 12 cm.
  • Decoreren: Strijken met ei en decoreren met geraspte belegen kaas/kerriepoeder.
  • Plaatbezetting: Hanteer een tussenruimte van 2 cm.
  • Narijs: 35 minuten.
  • Baktemperatuur: 235°C inschieten en terug naar 225°C.
  • Stoom: Voldoende stomen.
  • Baktijd: 13-15 minuten.
  • Bakprogramma: Krentenbollen (richtlijn).
  • Gewicht: 90-100 gram.

Opmerkingen: Na het bakken afkoelen en zo snel mogelijk inpakken.


Over dit recept

Moeilijkheidsgraad:  

Ontdek

Ontdek vergelijkbare recepten