Volop Italiaans

Ingrediënten

Werkwijze:
  • Kneding: Zet de Puravita Havermout Plus 20 min. in de week. Kneed een soepel deeg, lang in de eerste versnelling. Pas op met overkneden.
  • Vulling: Doordraaien (de vulling niet in de week zetten).
  • Bewerking: Het deeg 2x een franse toer geven en afdekken.
  • Tussenrijs: 20 minuten.
  • Uitrollen: Dikte 1,8-2 cm.
  • Snijden: 3 cm x 12 cm.
  • Decoreren: Strijken met ei en decoreren met geraspte belegen kaas.
  • Plaatbezetting: Hanteer een tussenruimte van 2 cm.
  • Narijs: 45 minuten.
  • Baktemperatuur: 240°C inschieten en tuerg naar 235°C.
  • Baktijd: 13 minuten.
  • Bakprogramma: Krentenbollen (richtlijn).
  • Gewicht: 90-100 gram.

Opmerkingen. Na het bakken afkoelen en zo snel mogelijk inpakken. 

 


Over dit recept

Moeilijkheidsgraad:  

Ontdek

Ontdek vergelijkbare recepten