Focaccia gegrilde groenten met kruiden

Receptuur

Gram %
Grondstoffen
Tarwebloem 10000 100
O-tentic Durum 400 4
Zout 200 2
Water 1e keer 6500 65
Water 2e keer 1500 15
Vulling
Gegrilde groenten (Beko) 6000 60

Werkwijze
  • Kneding: Soepel deeg kneden met 65% water en 15% inwassen.
  • Deegtemperatuur: 27-28°C.
  • Vulling: Doordraaien.
  • Bewerking: In plastic bak doen met olijfolie en het deeg toevouwen.
  • Bulkrijs: 35 minuten.
  • Afwegen: 300 gram.
  • Bewerking: Opbollen en in een papieren vrompje leggen.
  • <:Narijs: 60 minuten.
  • Bewerking: Het deeg in de taartpan of alubakje (hoog) uitdrukken met olijfolie met je vingers en voorzien van een beetje geraspte kaas.
  • Bewerking: Op bakplaten plaatsen.
  • Bakken: 240°C inschieten en terug naar 230°C
  • Baktijd: 15-18 minuten bake-off
  • Stoom: Ja.
  • Schuif: Dicht bij bake-off.

Ontdek

Ontdek vergelijkbare recepten