Rustiek kleinbrood

Receptuur

Werkwijze
  • O-tentic CHEF maken: 4% O-tentic Durum + 8% water van 37°C mengen en na 20 minuten klaar voor gebruik.
  • Kneding: Met de rest van de grondstoffen en het water een soepel deeg kneden.
  • Deegtemperatuur: 27°C
  • Afwegen: 2100 gram voor 30 stuks.
  • Bolrijs: 45 minuten.
  • Verdelen: In 30 stukjes, eventueel decoreren en op gaatjes platen zetten.
  • Narijs: 90 minuten.
  • Bakken: Met stoom.
  • Baktemperatuur: 250°C de temperatuur geleidelijk verlagen naar 230°C.
  • Baktijd: Ca. 20 minuten, de laatste 4 minuten de schuif open.
  • Baktijd voor bakeoff: Ca. 15 minuten en de schuif dicht houden.

Over dit recept:

Moeilijkheidsgraad:  

Claims

  • Plantaardig
  • Vegetarisch
  • Lactosevrij
  • Clean Label