Subliem Cool (pistolets)

Ingrediënten

Werkwijze:
  • Kneding: Deeg wat steviger aanhouden. Wel goed afkneden.
  • Deegtemperatuur: 26°C.
  • Afwegen: 1.800 gram per 30 stuks (60 gram). Hierna opbollen.
  • Bolrijs: 5-10 minuten.
  • Verdelen/opbollen: Na korte rust vormen tot pistolets.
  • Invriezen: Direct na het bevriezen van de deegstukken deze in plastic verpakken om uitdroging te voorkomen.
  • Narijs: Via remkast programma (rustig laten ontdooien). Aan het einde van de narijs insnijdingen geven.
  • Bakken: 210°C, met iets stoom.
  • Baktijd: 18 minuten.

Opmerkingen: Deegstukken via de diepvries altijd wat steviger aanhouden en zo snel mogelijk verwerken. Dit recept is ook geschikt voor verwerking via de kleinbroodstraat.


Over dit recept

Moeilijkheidsgraad:  

Tip: Voor meer smaak en aroma 1-2% Sapore Rigoletto toevoegen.