Softgrain Spelt broodjes (krokant)

Ingrediënten

Werkwijze
  • Kneding: Soepel deeg kneden.
  • Na de kneding de Softgrain Spelt in de eerste versnelling doordraaien.
  • Deegtemperatuur: 26°C.
  • Afwegen: 1950 gram.
  • Bolrijs: 10 minuten.
  • Verdelen/opbollen: Voor petit pains 5 minuten laten rusten voordat ze gevormd worden.
  • Decoreren: Roggebloem of tarwegries.
  • Baktemperatuur: Krokantbrood programma.
  • Baktijd: 18-20 minuten (dit is wat langer dan normaal).
  • Opmerkingen: Softgrain spelt kan men gebruiken in de percentages van 10-30 van het bloemgewicht, echter boven de 20% moet men rekening houden met het percentage vocht op het deeg i.v.m. afslappen.

Over dit recept

Moeilijkheidsgraad:  

Ontdek

Ontdek vergelijkbare recepten