Subliem Cool (baquettes)

Ingrediënten

Werkwijze:
  • Kneding: Deeg wat steviger aanhouden. Wel goed afkneden.
  • Deegtemperatuur: 25-26°C.
  • Afwegen: 225/450 gram, opbollen.
  • Bolrijs: 20 minuten.
  • Verwerken: Vormen tot stokbrood.
  • Invriezen: Direct, na het bevriezen van de deegstukken deze in plastic verpakken om uitdroging te voorkomen.
  • Narijs: Via remkast programma (rustig laten ontdooien). Daarna rustig laten rijzen. Aan het einde van de narijs insnijdingen geven.
  • Bakken: 210°C met iets stoom.
  • Baktijd: 20-22 minuten (225 grams), 25-28 minuten (450 grams).

Opmerkingen: Deegstukken via de diepvries altijd wat steviger aanhouden en zo snel mogelijk verwerken.


Over dit recept

Moeilijkheidsgraad:  

Tip: Voor meer smaak en aroma 1-2% Traviata toevoegen.