Softgrain 5 Grains Pistolets

Ingrediënten

Gram
Tarwebloem (patent) 10.000
S500 Acti-Plus 300
Zout 150
Gist 300
Water 5.400
Vulling:
Softgrain 5 Grains 2.000

Werkwijze
  • Kneding: soepel deeg kneden. 
  • Na de kneding de Sapore Softgrain 5 Grains in de eerste versnelling doordraaien. 
  • Deegtemperatuur: 26°C.
  • Afwegen: 1.950 gram.
  • Bolrijs: 10 minuten.
  • Verdelen/opbollen: Voor petit pains 5 minuten laten rusten voordat ze gevormd worden.
  • Decoreren: sesamzaad.
  • Narijs: 100 minuten
  • Bewerking: voor het bakken 3x mooi insnijden (zie foto)
  • Baktemperatuur: krokantbrood programma.
  • Baktijd: 18-20 minuten (dit is wat langer dan normaal).
  • Opmerkingen: Softgrain 5 Grains kan men gebruiken van 10-30% van het bloemgewicht, echter boven de 20% moet men rekening houden met het percentage vocht op het deeg i.v.m. afslappen.

Over dit recept

Moeilijkheidsgraad:  

Ontdek

Ontdek vergelijkbare recepten