Volop Kids

Ingrediënten

Gram
Recept Volop Kids
Volkorenmeel 10.000
Subliem Volkoren Kleinbrood 1.500
150
Kaneel 30
Zout 160
Gist (blok) 600
Water 6.500
Vulling
Softgrain Sprouted Rye 3.000
Rozijnen (gewassen) 8.000

Werkwijze:
  • Kneding: Soepel deeg kneden.
  • Vulling: Doordraaien.
  • Bulkrijs: 20 minuten.
  • Uitrollen: Dikte 1,8 - 2 cm.
  • Snijden: 3 cm x 12 cm.
  • Decoreren: Strijken met ei.
  • Plaatbezetting: Hanteer een tussenruimte van 2 cm.
  • Narijs: 45 minuten.
  • Baktemperatuur: 240°C inschieten en terug naar 235°C.
  • Baktijd: 13-15 minuten.
  • Bakprogramma: Krentenbollen (richtlijn).
  • Gewicht: 90-100 gram.
  • Inpakken: Zodra het bijna afgekoeld is inpakken in plastic zakjes.

Over dit recept

Moeilijkheidsgraad: