Volop Kids

Ingrediënten

Gram
Recept Volop Kids
Volkorenmeel 10.000
Subliem Volkoren Kleinbrood 1.500
S500 Acti-Plus 150
Kaneel 30
Zout 160
Gist (blok) 600
Water 6.500
Vulling
Softgrain Sprouted Rye 3.000
Rozijnen (gewassen) 8.000

Werkwijze:
  • Kneding: Soepel deeg kneden.
  • Vulling: Doordraaien.
  • Bulkrijs: 20 minuten.
  • Uitrollen: Dikte 1,8 - 2 cm.
  • Snijden: 3 cm x 12 cm.
  • Decoreren: Strijken met ei.
  • Plaatbezetting: Hanteer een tussenruimte van 2 cm.
  • Narijs: 45 minuten.
  • Baktemperatuur: 240°C inschieten en terug naar 235°C.
  • Baktijd: 13-15 minuten.
  • Bakprogramma: Krentenbollen (richtlijn).
  • Gewicht: 90-100 gram.
  • Inpakken: Zodra het bijna afgekoeld is inpakken in plastic zakjes.

Over dit recept

Moeilijkheidsgraad:  

Ontdek

Ontdek vergelijkbare recepten