Ingrediënten voor chocoladecreaties

Als professionele chocolatier of patissier streeft u naar langdurig zakelijk succes. Bij Puratos ondersteunen we uw ambitie met chocolade- en cacaoproducten die niet alleen verrassen, maar ook perfect aansluiten bij elke toepassing.

Ons Cacao-Trace programma staat centraal in deze visie. Dankzij onze kennis van fermentatie komen de beste smaken naar voren, zodat uw chocolade uitblinkt in kwaliteit en smaak. Dit programma zorgt er ook voor dat cacaoboeren eerlijk beloond worden voor hun werk, en helpt zo mee aan meer welvaart en eerlijkheid in de hele keten.

Sluit u bij ons aan in het bouwen aan een werkelijk duurzame toekomst voor de cacao-industrie en iedereen die erbij betrokken is.

Onze Chocolade-oplossingen

Belgische Chocolade

Belgische Chocolade

Het hart van onze echte Belgische chocolade is de onovertroffen smaak. Een beleving die voortkomt uit de zorgvuldige selectie van cacaobonen van de beste kwaliteit van over de hele wereld.

Imitatiechocolade

Imitatiechocolade

Puratos biedt een hoogwaardige selectie van imitatiechocolades voor een breed scala aan toepassingen.

Ingrediënten voor broden

Door onze lange ervaring als bakkerijleverancier zijn we in staat om elk onderdeel van onze producten zelf te vervaardigen en u bakkerij-ingrediënten van de hoogste kwaliteit te bieden.

Ingrediënten voor patisserie creaties

Ingrediënten voor patisserie creaties