Moederdag Cheesecake

Ingrediënten

Werkwijze
  • Alle grondstoffen voor het Bretons deeg homogeen mengen.
  • Na het zetten deeg ruim koelen.
  • Deeg uitrollen op 15 mm dikte en plakken uitsteken (350 gram).
  • De deegplak met de ringvorm van 18 cm Ø op bakpapier plaatsen.
  • Vullen met 200 gram Deli Cheesecake.
  • Oventemperatuur 180°C, baktijd ca. 30 minuten.
  • de grondstoffen van soezenbeslag samenvoegen en kort mengen.
  • Met vlinder 4 minuten op middelmatige snelheid mengen.
  • Met gladde spuitmond doppen spuiten à ca. 15 gram.
  • Bakken: oven 190°C na 10 min. ovenschuif open, baktijd ca. 30 min.
  • Klop de Belcrem Subito, water kleurstof en Classic Aardbei gedurende 3 minuten op. Meng de lobbig opgeslagen Chantypak met de pudding tot een Zwitserse room.
  • Vul per taartje 8 soesjes met de Zwitserse aardbeienroom.
  • Haal de soesjes door de roze gekleurde chocolade/coating.
  • Beleg het middenvak royaal met verse aardbeien.
  • Geleer de aardbeien af met Harmony Ready Neutre.
  • Plaats de soesjes rondom tegen de buitenring van de taart.
  • Spuit tussen de soesjes decoratief de Zwitserse room op.
  • Decoreer volgens voorbeeld met Moederdagdecoratie of naar eigen inzicht.

Ontdek

Ontdek vergelijkbare recepten