Abrikozen Cheesecake

Ingrediënten

Werkwijze
  • Meng de patentbloem, amandelpoeder, poedersuiker, cakemargarine en zout tot een zanderige structuur.
  • Voeg het ei-mengesel er aan toe en meng het tot een glad deeg. Plaats het daarna in de koeling.
  • Rol het deeg uit op 3 mm dikte en fonceer de ringen.
  • Spuit op de bodem een laagje van 20 gram abrikozenvulling (1)
  • Vul de vorm verder af met 50 gram Deli Cheesecake (1)
  • Trek dunne lijnen met de abrikozenvulling (2)
  • Bakken in de inschietoven: oventemperatuur 180°C gedurende ca. 35 minuten.
  • Bakken in de rotatieoven: oventemperatuur 155°C gedurende ca. 35 minuten.
  • Na volledige afkoeling een dunne spiegel van Miroir Neutre opbrengen.
  • Leg mandarijnen erop en geleer deze af met Miroir Neutre.
  • Maak het geheel af met de chocolade decoratie.

Over dit recept

Moeilijkheidsgraad:  

Uitkomst: 50 stuks