Zomerfrisse rode vruchten Cheesecake

Ingrediënten

Werkwijze
  • Meng de soepel gemaakte Aristo cakemargarine met de Tegral Satin Cream Cake, citroenrasp, en heelei tot een zetdeeg.
  • Rol het deeg uit op een dikte van 4 mm en breng het aan op een plaat van 40 x 60 cm.
  • Meng de grondstoffen voor het beslag gedurende 1 minuut op lage snelheid en 3 minuten op gemiddelde snelheid.
  • Verdeel het beslag gelijkmatig over de bakvorm.
  • Spuit de Deli Cheesecake en de bakvaste rode vruchten vulling, met een gladde spuit, verdeeld over het beslag.
  • Meng de soepel gemaakte Aristo Cake margarine met de Tegral Satin Cream Cake, citroenrasp en water tot een kruimelmassa en strooi deze op het beslag.
  • Bak deze in de inschietoven op 175°C gedurende ca. 40 minuten.
  • Bak deze in de rotatieoven op 155°C gedurende ca. 40 minuten.
  • Snij na het afkoelen banen van 9,5 x 5 cm.
  • Decoreer met vers fruit en geleer deze af met Harmony Ready Neutre.

Over dit recept

Moeilijkheidsgraad: