Blondie Cheesecake

Ingrediënten

Werkwijze
  • Verwarm de zonnebloemolie tot 45°C.
  • Voeg de witte chocolade en de boter toe en smelt deze in de warme olie.
  • Honing en heelei toevoegen, en alles goed glad roeren.
  • De Tegral Boerencakemix en de patentbloem toevoegen en gedurende 2 minuten op lage snelheid doormengen.
  • Als laatste de koekjes Crumble en de geroosterde hazelnoten doormengen.
  • Verdeel het beslag gelijkmatig over 2 ingevette vormen van 8 x 57 cm.
  • Spuit hierop 2 banen van 40 gram Deli Caramel.
  • Vul de vormen à 700 gram Deli Cheescake en strijk dit egaal glad.
  • Oventemperatuur inschietoven: 170°C baktijd ca. 30 minuten.
  • Oventemperatuur rotatieoven: 150°C baktijd ca. 30 minuten.
  • Na het bakken af laten koelen en en in de diepvries bewaren.
  • Na diepvries bewaring direct bevroren de bovenkant voorzien van een dun laagje Miroir Neutre.
  • Vervolgens snijden in Snit vorm: 4 x 14 cm of als gebakjes: 3 cm breedte.
  • Afwerken met vers fruit, chocolade decoratie en stukjes fudge caramel.

Over dit recept

Moeilijkheidsgraad: