Cheesecake Bosvruchten Kano 2.0

Ingrediënten

Werkwijze
  • Meng de grondstoffen voor hrt deeg door elkaar tot een zanderige structuur.
  • Voeg het heelei toe en meng tot een glad deeg en koel dit minimaal 2 uur voor verwerking.
  • Rol het deeg uit op 3 mm dikte en fonceer de kano ringen.
  • Vulling 1: Spuit een bodem laagje bakvaste bosvruchten vulling in de vormen.
  • Vulling 2: Meng het water en de Belcrem Subito gedurende 3 minuten op hoge snelheid en meng vervolgens de Deli Cheesecake, kaneel en citroenrasp erdoorheen. Vul de vormen met deze Cheesecake roomvulling.
  • Crumble: Meng de grondstoffen voor de crumble tot een kruimelmassa ontstaat en bestrooi de vormen met de crumble.
  • Bak deze in de inschietoven op 170°C gedurende ca. 30-35 minuten.
  • Bak deze in de rotatieoven op 145°C gedurende ca. 30-35 minuten.
  • Bestrooi na afkoeling met decoreersuiker en werk af met vers fruit.

Over dit recept

Moeilijkheidsgraad:  

Uitkomst: 45 stuks.

Ontdek

Ontdek vergelijkbare recepten