Rode Vruchten Cheesecake Gebakjes

Ingrediënten

Werkwijze
  • Deeg: Meng de patentbloem, amandelpoeder, poedersuiker, cakemargarine en zout tot een zanderige structuur.
  • Voeg het ei-mengesel er aan toe en meng het tot een glad deeg. Plaats het daarna in de koeling.
  • Bekleed de bodem van een iets vettige bakplaat 57 x 20 cm met bakpapier.
  • Rol het deeg uit op 3 mm dikte en fonceer de 2 bakplaten.
  • Bakken: in de inschietoven: oventemperatuur 180°C gedurende ca. 12 minuten.
  • Bakken: in de rotatieoven: oventemperatuur 150°C gedurende ca. 12 minuten.
  • Vulling: Cheesecake mengen met de diepvries rode vruchten, vervolgens 2.100 gram op de voorgebakken onderplak aanbrengen en deze egaal uitstrijken.
  • Bakken: in de inschietoven: oventemperatuur 180°C gedurende ca. 35 minuten.
  • Bakken: in de rotatieoven: oventemperatuur 150°C gedurende ca. 35 minuten.
  • Afwerking: verwarm de fruitpuree met de glucose stroop en voeg geleidelijk de pectine gemengd met de kristalsuiker toe en breng het aan de kook.
  • Voeg de geweekte gelatine vellen en de Miroir Neutre toe.
  • Giet de terug gekolede fruitgelei voor deze gaat geleren in een egale dunne laag van 400 gram op de gebakken Cheesecake, welke terug gekoled is naar ca. 35°C, daarna in de diepvries plaatsen.
  • Na invriezen lossen uit de vorm en snijden op 10x3 cm.
  • Decoratie: Breng het fruit op de Cheesecake gebakjes en voorzie de frambozen van decoreer poeder.

Over dit recept

Moeilijkheidsgraad:  

Uitkomst: 72 stuks in afmeting 10x3 cm (gewicht ca. 115 gram)

Ontdek

Ontdek vergelijkbare recepten