Cheesecake Vruchten Slof

Ingrediënten

Werkwijze
  • Werk vooraf de koolzuur door de bloem.
  • Meng de grondstoffen voor het sloffen deeg door elkaar.
  • Rol het deeg uit op 10 mm dikte en steek de sloffen uit (ca. 350 gram)
  • Spuit 180 gram Deli Cheesecake in banen vanuit de middenlijn op het deeg.
  • Bak deze in de inschietoven op 170°C gedurende ca. 50 minuten.
  • Bak deze in de rotatieoven op 145°C gedurende ca. 45 minuten.
  • Klop de Belcrem Subito met het water 3 minuten op hoge snelheid.
  • Spatel de opgeklopte slagroom door de gele room.
  • Spuit 150 gram Crème Suisse vanuit de middenlijn in banen op de sloffenbodem.
  • Decoreer de bovenzijde met vers fruit naar keuze.
  • Spray de Cheesecake Vruchten Slof af met Harmony Ready Neutre.

Over dit recept

Moeilijkheidsgraad: