Carrot Cheesecake

Ingrediënten

Gram
Beslag 1
Tegral Satin Cream Cake 1000
Gemengd bakpoeder 5
Kaneel 5
Nootmuskaat 1
Kruidnagelpoeder 2
Zonnebloemolie 300
Heelei 350
Water 225
Geraspte wortel 300
Rozijnen 150
Vulling
Deli Cheesecake 750
Decoratie Frosting
Deli Cheesecake 350
Cryst-o-fil Blanc 350
Poedersuiker 100
Verse wortel 30
Marsepein voor wortelen 150

Werkwijze
  • Meng het gemengd bakpoeder met de Satin Cream Cake.
  • Voeg de kruiden, olie, heelei en water toe.
  • Meng gedurende 3 minuten op middelmatige snelheid.
  • Voeg als laatste de geraspte wortel en rozijnen toe.
  • Verdeel het beslag à 400 gram in vormen van 10,5 x 18 cm.
  • Spuit 150 gram cheesecake op het beslag.
  • Werk deze met een vork licht door het beslag.
  • Oventemperatuur 180°C baktijd ca. 45 minuten.
  • Meng de Cryst-o-fil 28°C met de Deli Cheesecake en de poedersuiker tot een lobbige, luchtige massa.
  • Bedek de bovenzijde met 160 gram frosting.
  • Decoreer de bovenzijde naar eigen inzicht.

Over dit recept

Moeilijkheidsgraad: