Winter Storm

Ingrediënten

Gram
Tarwebloem (patent) 10.000
Subliem Boterstol 3.000
Kaneel 50
Zout 180
Gist 700
Water 6.800
Vulling:
Cranberry heel 4.000
Sinaasappelstukjes 3.000
Mini bitterkoekjes 2.000
C309-XUTZ100M:K15 1.000
Walnoten 2.000

Werkwijze
  • Kneding: Soepel deeg kneden.
  • Vulling: Doordraaien.
  • Deegtempertuur: 27°C.
  • Afwegen: 450 gram.
  • Bewerking: Oppunten.
  • Puntrijs: 25 minuten.
  • Model: Opmaken als een broodmodel.
  • Decoreren: Strijken met heelei.
  • Bakvorm: Houten bakje met papier.
  • Narijs: 60 minuten.
  • Bakken: 200°C inschieten en terug naar 175°C met voldoende stoom.
  • Baktijd: 30-35 minuten.

Over dit recept

Moeilijkheidsgraad: