S500 Sense stokbrood

Ingrediënten

Gram
Tarwebloem (patent) 10.000
S500 Sense 500
Zout 150
Gist 200
Water 6.000

Werkwijze:
  • Kneding: langer in de eerste versnelling mengen om goed zijn vocht op te laten nemen. Daarna soepel afkneden.
  • Deegtemperatuur: 25°C.
  • Bulkrijs: 20 minuten.
  • Afwegen: 225/450 gram, licht oppunten.
  • Puntrijs: 20 minuten.
  • Opmaken: Licht opmaken om zoveel mogelijk lucht in het deegstuk te laten.
  • Narijs: 60 tot 75 minuten.
  • Snijden: Voor het bakken 7 maal insnijden.
  • Bakken: Met iets stoom, het liefst op de ovenvloer.
  • Baktemperatuur: 210-230°C.
  • Baktijd: 20-22 minuten (225 grams), 25-28 minuten (450 grams) 2 minuten voor het einde schuif openen.
  • Opmerkingen: Bij directe verwerking deeg 26°C houden en iets minder water gebruiken.

Over dit recept

Moeilijkheidsgraad: