Herfst Mokka Boomstam Cake

Ingrediënten

Werkwijze
  • Meng de grondstoffen voor het beslag gedurende 1 minuut op lage snelheid en 3 minuten op gemiddelde snelheid tot een glad beslag.
  • Strijk het beslag uit over 2 sileconen matten van 40 x 60 cm.
  • Bak deze in de inschietoven op 180°C gedurende ca. 20 minuten.
  • Bak deze in de rotatieoven op 150°C gedurende ca. 20 minuten.
  • Steek direct na het bakken cirkels uit van 16 cm doorsnede.
  • Meng de Cremyvit met het water en klop dit gedurende 4 minuten op hoge snelheid.
  • Na een half uur rust nogmaals kort glad roeren op lage snelheid.
  • Breng een laag van 50 gram banketbakkersroom op de onderste cake plak.
  • Plaats een laag cake op de banketbakkersroom.
  • Herhaal  bovenstaande lagen opbouw in 3 lagen banketbakkersroom en 4 lagen cake.
  • Koel de taarten voor verdere afwerking.
  • Meng de Chantypak en mokka extract en klop dit tot een lobbige massa.
  • Maskeer de taartjes in een draaiende beweging op de bovenzijde en in opgaande lijnen aan de zijkant met de mokka room.
  • Spuit de taartjes af met gesmolten gekleurde cacaoboter.
  • Decoreer de taart met chocolade spaghetti en gebruneerde gebroken hazelnoten.

Over dit recept

Moeilijkheidsgraad:  

Ontdek

Ontdek vergelijkbare recepten