Groninger Peperkoek Cake

Ingrediënten

Werkwijze
  • Maak de Aristo Cakemargarine zalfzacht voor verwerking.
  • Voeg de overige grondstoffen van het beslag toe  en meng gedurende 1 minuut op lage snelheid en 4 minuten op middelmatige snelheid tot een glad beslag.
  • Voeg aan het einde van het mengen de rozijnen toe, en meng deze kort door het beslag.
  • Vul de vormen met 400 gram beslag.
  •  Meng de crumble grondstoffen tot een kruimel strooisel en meng als laatste de P4 suikernips door de crumble.
  • Bestrooi 85 gram crumble op het cakebeslag.
  • Baktijd ca. 35 minuten.
  • Oventemperatuur inschietoven 180°C , oventemperatuur rotatieoven 150°C

Over dit recept

Moeilijkheidsgraad:  

Uitkomst: 6 stuks.

Ontdek

Ontdek vergelijkbare recepten