Madeleines Cake

Ingrediënten

Werkwijze
  • Beslag: Meng de grondstoffen van het beslag gedurende 1 minuut op lage snelheid en 3 minuten op middelmatige snelheid tot een glad beslag.
  • Spuit 27 gram beslag in Madeleine fleximat vormen.
  • Baktijd inschietoven ca. 10-12 min bij 210°C
  • Baktijd rotatieoven ca. 10-12 min bij 185°C
  • Na het bakken direct lossen uit de vormen.
  • Na het afkoelen 7 gram vulling spuiten aan de onderzijde (vulling 1, 2 of 3)
  • Carat Coverliq smelten op 40°C en de Madeleines doorhalen tot aan de onder/boven rand.
  • Optioneel: Varianten maken met melk, wit of gekleurde coatings. Voor een crispy chocolade, fijn gerolde wafelkoekjes door de chocolade mengen.

Over dit recept

Moeilijkheidsgraad:  

Uitkomst: 40 stuks.

Ontdek

Ontdek vergelijkbare recepten