Lemon Meringue Fruitcake

Ingrediënten

Gram
Cake beslag
Tegral Satin Cream Cake 1.000
Heelei 350
Water 100
Zonnebloem olie 300
Deli Citron Lemon 250
Ovablanca 300
Meringue schuim
Ovablanca 300
Water 150
Decoratie
Rood vers fruit 450

Werkwijze
  • Meng de grondstoffen voor het beslag gedurende 3 minuten op middelmatige snelheid.
  • Vul de langwerpige bakvorm met 330 gram beslag.
  • Bakken bij oventemperatuur 185°C gedurende ca. 20 minuten.
  • Klop de Ovablanca en het water op gedurende 3 minuten op lage snelheid en 4 minuten op hoge snelheid tot een standig meringue schuim.
  • Spuit 75 gram meringue schuim in doppen op de lemon cake.
  • Decoreer royaal met vers fruit

Over dit recept

Moeilijkheidsgraad:  

Ontdek

Ontdek vergelijkbare recepten