Speculaas Chocolade Ganache Sticks

Ingrediënten

Werkwijze:
  • Meng de grondstoffen van het beslag gedurende 1 min. op lage en 3 min. op middelmatige snelheid tot een glad beslag.
  • Spuit langwerpige banen van 8 cm lengte en 20 gram op het bakpapier.
  • Bestrooi enkel de bovenplakjes met verkruimelde speculaas.
  • Bakken gedurende ca. 9 min.
  • Rotatieoven 165°C.
  • Dekoven 190°C.
  • Breng voor de ganache vulling de gezoete slagroom en speculaaskruiden aan de kook en koel het terug tot 70°C en voeg dan de chocolade toe. Smelt de chocolade verder af in de slagroom en voeg als laatste de zachte roomboter toe. Emulgeer de ganache met een staafmixer.
  • Laat de ganache 12 uur rusten en maak deze soepel spuitbaar voor verwerking.
  • Spuit met een gladde spuit een baan van 20 gram ganache op de onderplak en de druk de bovenplak op de ganache.

Over dit recept:

Moeilijkheidsgraad:  

Uitkomst: 45 stuks.

Ontdek

Ontdek vergelijkbare recepten