Appel Citroen Kwarkcake

Ingrediënten

Gram
Cake beslag
Tegral Boerencakemix 1.000
Natrium Bicarbonaat 3
Magere Franse kwark 415
Heelei 415
Appelblokjes 10 mm 200
Decoratie
Appelparten 450
Kaneel 25
Deli Citron Lemon 200

Werkwijze
  • Meng de grondstoffen voor het beslag gedurende 3 minuten op middelmatige snelheid.
  • Meng als laatste de appelblokjes door het beslag.
  • Breng 350 gram beslag in de houten ringen.
  • Meng de kaneel met de appelparten en verdeel per 6 parten in een waaier over de cakevormen.
  • Spuit in een dubbele ring 30 gram Deli Citroen over de appels.
  • Bakken bij oventemperatuur 180°C gedurende ca. 45 minten.

Over dit recept

Moeilijkheidsgraad:  

Ontdek

Ontdek vergelijkbare recepten