Desem 5-grains Tradizione

Ingrediënten

Tarwebloem (patent) 10.000
O-tentic Tradizione 400
Zout 150
Water 6.500
Vulling
Softgrain 5 Grains 3.000

Werkwijze
  • Kneding: Soepel deeg kneden.
  • Deegtemperatuur: 27°C.
  • Vulling: Kort doordraaien.
  • Bulkrijs: 90 minuten in een plastic bak of tussen deeg kleedjes.
  • Bewerking: Lichte doorslag.
  • Bulkrijs: 60 minuten.
  • Afwegen: 480 gram.
  • Puntrijs: 10 minuten.
  • Opmaken: Kort vloermodel op inschiet apparaat of bakplaat plaatsen.
  • Decoreren: Met een zadenmix of geplette tarwe.
  • Narijs: 120-150 minuten.
  • Bewerking: Voor het bakken 1x mooi insnijden over de gehele lengte.
  • Baktemperatuur: 240°C inschieten met een aflopende oven.
  • Baktijd: 30 minuten (900 gram, bakken 45-40 minuten)
  • Stomen: voldoende stomen.

Over dit recept

Moeilijkheidsgraad:  

Claims

  • Voldoet aan de desem wetgeving
  • Lactosevrij
  • Clean Label
  • Plantaardig