Voorrijs: ca. 10 minuten in een voorslag in de koelkast en /of vriezer leggen (verpakt)
Uitrollen: Tot een plak van ca. 3 mm (30 cm breed)
Bewerking: De geleroom/spijs regelmatig over de hele plak verdelen en op 2/3 deel van de deeplak met vulling bestrooien. In drieën opvouwen, het gedeelte dat niet met vulling is bestrooid als eerste naar binnen vouwen.
Snijden: ca. 4 cm breed (85-95 gram)
Vormen: De onbewerkte broodjes op 1 cm afstand van elkaar leggen op bakpapier geprepareerde bakplaten en strijken met ei. De broodjes in de panettone vormen, snijden op 4 cm en geef het 1 inkeping en vlecht dit als een 2 vlecht en rol het op en leg het in een panettone vorm die licht is ingespoten met vet. Daarna strijken met ei.
Onze website maakt gebruik van cookies. Cookies zijn kleine stukjes informatie die de internetbrowser opslaat op uw computer.
We gebruiken cookies om u de beste ervaring op onze website te bieden, om herhaalde bezoeken en voorkeuren te herkennen en om verkeer te meten en te analyseren. Raadpleeg ons cookiebeleid voor meer informatie over cookies, inclusief hoe u ze kunt uitschakelen. Door op "Ik accepteer alle cookies" te klikken, gaat u akkoord met het gebruik van alle cookies.