Charlotte Taart

Ingrediënten

Werkwijze
  • Meng de grondstoffen voor het lepelbeslag gedurende 6 minuten op hoge snelheid en 2 minuten op lage snelheid.
  • Met gladde spuit nr: 6 banen iets van elkaar van 10 cm lengte op bakpapier opspuiten.
  • Royaal bestuiven met half tarwezetmeel en half suikerbakkerspoedersuiker.
  • Bakken inschietoven:  220°C, baktijd ca. 6 minuten.
  • Bakken rotatieoven:  195°C, baktijd ca. 5 minuten.
  • Meng de grondstoffen voor het beslag gedurende 8 minuten op hoge snelheid en vervolgens 2 minuten op lage snelheid.
  • Snittenplakken uitstrijken op 5 mm dikte.
  • Bakken inschietoven:  220°C, baktijd ca. 6 minuten.
  • Bakken rotatieoven:  195°C, baktijd ca. 4 minuten.
  • Snijd de Charlotte in 2 banen van 5 cm en plaats dit in een RVS ring van 15 cm Ø 
  • Steek plakken biscuit uit en plaats dit in de ringen. 
  • Meng de bavaroisepoeder met het water van 37°C
  • De lobbig geslagen Chantypak door het mengsel mengen.
  • Tot slot de fijngerolde diepvries frambozen kort doormengen.
  • Vul de bavaroise, afgewisseld met 2 lagen biscuit.
  • Laat de bavaroise licht aanvriezen.
  • Decoreer royaal met vers rood fruit.
  • Spuit het fruit af met Harmony Ready Neutre.

 


Over dit recept:

Moeilijkheidsgraad: