Pina Colada Taartje

Ingrediënten

Gram
Harde wenerbodem
Tegral Satin Cream Cake 600
Roomboter 180
Heelei 30
Frangipane vulling
Tegral Satin Cream Cake 475
Amandelspijs KK Grof 1750
Roomboter 475
Heelei 475
Ananas pasta 125
Geraspte cocos 250
Ananas vulling
Bakvaste ananas vulling 750
Decoratie
Verse ananas 1750
Harmony Ready Neutre 500
Gebruneerde Cocosrasp 90
Muntblaadjes 50

Werkwijze
  • Meng de grondstoffen voor het harde wenerbodem deeg.
  • Rol het deeg uit op 3 mm dikte en steek uit tot plakjes van 9 cm doorsnede.
  • Bak deze licht voor op 190°C gedurende ca. 9 minuten.
  • De grondstoffen voor de frangipane luchtig mengen.
  • Plaats de harde wenerbodem à 15 gram na afkoeling in de houten vormen.
  • Spuit vervolgens 50 gram frangipane op de harde wenerbodem.
  • Breng daarna 15 gram ananasvulling op de frangipane aan.
  • Bakken gedurende 20 minuten op 185°C.
  • Breng na afkoelen de 35 gram verse ananas op de taartjes.
  • Geleer deze af met 10 gram Harmony Ready Neutre.
  • Decoreer met 3 gram gebruneerde cocos en muntblaadjes.

Over dit recept

Moeilijkheidsgraad:  

Ontdek

Ontdek vergelijkbare recepten