Rabarber Crumble Cake

Ingrediënten

Gram
Crumble
Tegral Satin Cream Cake 1200
Roomboter 150
Heelei 30
Cake beslag
Tegral Satin Cream Cake 1100
Heelei 385
Water 225
Zonnebloemolie 330
Deli Citron Lemon 200
Vulling
Rabarber 750
Suiker 75

Werkwijze
  • De grondstoffen voor de crumble tot grove kruimels mengen.
  • Meng de grondstoffen voor het beslag gedurende 3 minuten op middelmatige snelheid.
  • Was de rabarber en snijd deze in stukken van ca. 2 cm lengte.
  • Strooi de suiker op de rabarber en meng door elkaar.
  • Vul de langwerpige bakvorm met 375 gram beslag.
  • Strooi 135 gram rabarber op het beslag.
  • Als laatste de 75 gram crumble over de cake strooien.
  • Bakken bij oventemperatuur 185°C gedurende ca. 20 minuten

Over dit recept

Moeilijkheidsgraad: