Vegan Cake Tulp Appel

Ingrediënten

Werkwijze:
  • Meng de grondstoffen voor het deeg kort tot een homogeen samenhangend deeg.
  • Meng de grondstoffen voor het beslag gedurende 3 min. op middelmatige snelheid.
  • Rol het deeg uit op 3,5 mm dikte, snijd plakken à 12x12 cm à 50 gram en vorm deze in de vorm met houder.
  • Spuit een dopje van 10 gram abrikozenjam op de bodem.
  • Breng vervolgens een laagje van 30 gram beslag aan.
  • Druk 40 gram grove stukken appel op het beslag.
  • Bakken gedurende ca. 35 min.
  • Rotatieoven 150°C. 
  • Dekoven 190°C. 
  • Decoratief bestrooien met abrikozenstukjes.
  • Na afkoelen afgelerenmet de Harmony Ready Briant.
  • Afwerken met enkele pistachenootjes. 

 


Over dit recept:

Moeilijkheidsgraad:  

Claims

  • Plantaardig
  • Vegetarisch
  • Veganistisch

Ontdek

Ontdek vergelijkbare recepten