Smoobees Caramel Herfst Cake

Ingrediënten

Werkwijze
  • Beslag 1: Meng de grondstoffen voor het chocolade beslag gedurende 1 minuut op lage snelheid en 3 minuten op middelmatige snelheid tot een glad beslag. Meng als laatste de chocolade drups kort door het beslag.
  • Beslag 2: Meng de grondstoffen voor het chocolade beslag gedurende 1 minuut op lage snelheid en 3 minuten op middelmatige snelheid tot een glad beslag. Meng als laatste de Smoobees Caramel kort door het beslag.
  • Chocolade beslag: Neem 500 gram van beslag 1 en meng hier 200 gram patentbloem door en en meng tot dat deze luchtig spuitbaar is.
  • Vul de bakvormen (18 cm doorsnede) met speculaas en chocolade beslag in totaal 325 gram. 
  • Spuit met een gladde spuit 50 gram luchtig chocolade beslag op het beslag en bestrooi de cake met 25 gram chocolade druppels en 30 gram walnoten.
  • Bakken: inschietoven op 180°C gedurende ca. 35 minuten.
  • Bakken: rotatieoven op 150°C gedurende ca. 35 minuten.

Over dit recept

Moeilijkheidsgraad:  

Uitkomst: 13 stuks

Ontdek

Ontdek vergelijkbare recepten