Cake Satè Sticks met Smoobees

Ingrediënten

Werkwijze
  • Meng de grondstoffen van de beslagen (1, 2 en 3), gedurende 1 minuut op langzame snelheid en 3 minuten op gemiddelde snelheid tot een glad beslag.
  • Meng als laatste de Smoobees (1, 2 en 3) kort door de beslagen.
  • Vul mini fleximat bakvormen met 25 gram beslag.
  • Meng de grondstoffen van de Crumble kort door tot een kruimelmassa.
  • Bestrooi de Crumble op het citroenbeslag nr 3.
  • Baktijd ca. 14 minuten.
  • Oventemperatuur inschietoven 190°C , oventemperatuur rotatieoven 160°C
  • De caramel cakejes gedeeltelijk doorhalen in de getempereerde pure chocolade.
  • Spuit kleine galettes met getempereerde blanke chocolade.
  • De citroen cakejes gedeeltelijk doorhalen in de getempereerde blanke chocolade.
  • Plaats ze direct op de kleine chocolade galettes.
  • Steek de 3 soorten cake op een spie prikker.

Over dit recept

Moeilijkheidsgraad:  

Ontdek

Ontdek vergelijkbare recepten