Mengen:
Meng alle grondstoffen 3 minuten op middelmatige snelheid.
Crumble:
Maak vervolgens de crumble. Meng de Tegral Satin Cream Cake, de bloem, boter en heelei door elkaar tot een niet samenhangend deeg
Verwerken:
Draai de vulling door het beslag en strooi 1 x 225 gram crumble op de met bakpapier beklede kapselplaat (afmeting 60 x 40 cm). Spuit hierop gelijkmatig het volledige beslag, inclusief de vulling. Strooi op de bovenkant van de cake de overgebleven
225 gram grove crumble.Afbakken:
180°C gedurende 30 tot 40 minuten.
Afwerken:
Snij de plaatcake in banen van 10 cm bij 4,5 cm. Voor strakke stukken cake, vries deze minimaal 4 uur in voordat je gaat snijden.
Variatietip:
Werk de cake af met speculaasstukjes.
Uitkomst:
Bij een plaatcake met een afmeting van 60 cm bij 40 cm, totaal 48 stuks.
Moeilijkheidsgraad: