Choco Swiss Roll Gebakje

Ingrediënten

Werkwijze
  • Meng de grondstoffen voor het snitten kapsel gedurende 4 minuten op hoge snelheid.
  • Strijk plakken van 5 mm dikte.
  • Bakken inschietoven:  230°C, baktijd ca. 4 minuten.
  • Bakken rotatieoven:  210°C, baktijd ca. 4 minuten.
  • Snij na afkoeling de plakken op 38 cm breedte en 58 cm lengte.
  • Bavaroise poeder met gezeefde cacaopoeder droog vermengen.
  • Voeg het water van ca. 37°C toe en meng het tot een gladde massa.
  • Spatel de lobbig opgeslagen Chantypak met de overige massa tot een gladde mousse.
  • Maskeer de plakken met de chocolade bavaroise.
  • Rol de snitt stevig op en plaats dit voor 1 uur in de vriezer.
  • Snijd gebakjes van 6 cm hoogte.
  • Maskeer de gebakjes met opgeslagen Chantypak.
  • Rol de gebakjes door de witte chocolade schaafsel.
  • Spuit op de bovenzijde doppen Ovablanca schuim.
  • Decoreer met geraspte witte chocolade en een beetje Süsser Schnee.

 


Over dit recept:

Moeilijkheidsgraad: