Chocolade Mandarijn Snitt

Ingrediënten

Werkwijze
  • meng de grondstoffen van het chocolade deeg, en rol deze uit tot 3,5 mm dikte.
  • Bakken inschietoven:  185°C, baktijd ca. 15 minuten.
  • Bakken rotatieoven:  150°C, baktijd ca. 15 minuten.
  • Snijd direct na het bakken kaders van 9 cm x 20 cm.
  • Meng de grondstoffen voor het snitten kapsel gedurende 4 minuten op hoge snelheid.
  • Strijk plakken van 5 mm dikte.
  • Bakken inschietoven:  230°C, baktijd ca. 4 minuten.
  • Bakken rotatieoven:  210°C, baktijd ca. 4 minuten.
  • Vul een koker à 3 cm Ø, voorzien van stevig plastic folie met mandarijnen vulling en plaats dit in de vriezer.
  • Los de koker en neem de plastic folie van de mandarijnen vulling af.
  • Bestrijk de snittenplak van 56 x 30 cm dun met mandarijnvulling.
  • Plaats de ingevroren rol mandarijn vulling op de snittenplak en rol deze strak op.
  • Spray de snittenrol dun af met Harmony Ready Neutre.
  • Bestrooi de bovenkant licht met gebruneerde amandelstiften, en laat de snittenrol licht aanvriezen.
  • Smelt de Decorcrem Dark en White à 40°C
  • Overgiet de snittenrol met de Decorcrem.
  • Meng de Chantypak, slagroom met de licht gesmolten Decorcrem dark en klop dit standig.
  • Spuit deze room in carree vorm op de snitten.
  • Snijd 3 snitten à 18 cm, en zet deze vast op de chocolade harde wener bodem.
  • Werk verder af naar eigen inzicht.

Over dit recept:

Moeilijkheidsgraad: