Sweet Love Tomsoes

Ingrediënten

Werkwijze
  • Meng alle grondstoffen met koud water tot een niet geheel gladde deeg massa.
  • Rol het deeg uit tot een dikte van 1 cm.
  • Plaats het deeg in plastic verpakt gedurende 1 uur in de koelkast.
  • Vouw vervolgens het deeg om de soepele niet harde croissant margarine.
  • Rol het deeg uit tot een dikte van 15 mm en vouw het in vieren.
  • Draai het deeg een kwartslag en herhaal bovenstaande halve franse toer wijze nogmaals en plaats het daarna voor 12 uur in de koelling.
  • Rol het deeg uit tot een dikte van 15 mm en vouw het in vieren.
  • Draai het deeg een kwartslag en herhaal bovenstaande halve franse toer wijze nogmaals.
  • Rol na een rustperiode het bladerdeeg uit op 2 mm dikte voor 3 bakplaten van 60 x 40 cm en laat het minimaal 1 uur rusten.
  • Bakken in de inschietoven: oventemperatuur 170°C gedurende ca. 40 minuten.
  • Bakken in de rotatieoven: oventemperatuur 140°C gedurende ca. 40 minuten.
  • Bestrooi aan het einde van het bakproces de bladerdeeg plakken met poedersuiker en plaats het nog even terug in de oven totdat het gekarameliseerd is.
  • Coat de bladerdeeg plakken met Decorcrem om krokantheid te behouden.
  • Klop de Belcrem Subito met het water 4 min op hoge snelheid op tot een gele room en zet het in de koeling.
  • meng de gele room en de lobbig opgeklopte Chantypak tot Creme Suisse.
  • Vul anderhalve bladerdeeg plak met Creme Suisse vulling.
  • Plaats overige bladerdeeg plak op de Creme Suisse opbouw.
  • Snij vervolgens de Tomsoes op 15 cm lengte en kantel de tompouce.
  • Klop de Chantypak en de frambozen pasta tot lobbige stevigheid.
  • Vul de soesjes met de frambozen vulling en bestrooi deze met decoreerpoeder.
  • Plaats de soesjes op de gekantelde tompouce strook.
  • Decoreer met rood en wit gekleurde chocolade decoratie`s.

Over dit recept

Moeilijkheidsgraad:  

Uitkomst: 30 stuks

Ontdek

Ontdek vergelijkbare recepten