Bramen Yoghurt Gebakje

Ingrediënten

Werkwijze
  • Beslag: Meng de grondstoffen van het beslag gedurende ca. 8 minuten op hoge snelheid. Vervolgens het beslag 1 minuut op lage snelheid nadraaien.
  • Beslag uitstrijken op 5mm dikte, op twee silpad® bakmatten van 40 x 60 cm.
  • Bakken in de inschietoven: oventemperatuur 220°C gedurende ca. 6 minuten.
  • Bakken in de rotatieoven: oventemperatuur 195°C gedurende ca. 6 minuten.
  • Na het bakken direct van de warme bakplaat verwijderen.
  • Deeg: Meng de patentbloem, amandelpoeder, poedersuiker, cakemargarine en zout tot een zanderige structuur.
  • Voeg het ei-mengesel er aan toe en meng het tot een glad deeg. Plaats het daarna in de koeling.
  • Rol het deeg uit op 3 mm dikte en en steek plakken uit van 5 cm doorsnede.
  • Bakken in de inschietoven: oventemperatuur 185°C gedurende ca. 12 minuten.
  • Bakken in de rotatieoven: oventemperatuur 170°C gedurende ca. 12 minuten.
  • Snij de snittplakken op 3,5 cm x 20 cm en plaats dit in vormen voorzien van een plastic banderol.
  • Vulling 1: Plaats de koekbodems in de ringen en spuit de bosvruchten vuling op.
  • Vulling 2: Meng het water van 37°C met de bavaroisepoeder en spatel de opgeslagen Chantypack onder de Bulgaria oplossing.
  • Spuit 45 gram bavaroise bol opgespoten in de vormen en vries de gebakjes in.
  • Smelt de Decorcrem white en Dark tot 38°C en dompel de gebakjes tot 1 cm hierin en haal de overtollige chocolade coating van de onderkant weg over de rand van een bekken.
  • Bestrooi licht met iets cacoapoeder.
  • Decoreer de gebakjes met verse bramen, stukjes fudge en muntblaadjes.

Over dit recept

Moeilijkheidsgraad:  

Uitkomst: 60 stuks.

Ontdek

Ontdek vergelijkbare recepten