Zoete Empanadas koekjes

Ingrediënten

Werkwijze
  • Deeg: Meng de ingrediënten tot een kruimelmassa, voeg het heelei toe en werk het door tot een glad deeg is ontstaan. Koel het deeg voor een optimale verwerking.
  • Verwerking: Rol het deeg uit op 3 mm en steek cirkels uit van 95 mm. bevochtig de plak licht met water. Spuit 6 gram bakvaste fruitvulling op het midden van de deegplak. Vouw de plak dubbel en druk de buitenrand met een vork motief aan.
  • Baktijd inschietoven ca. 12 min bij 180°C
  • Baktijd rotatieoven ca. 12 min bij 150°C
  • Afwerking: Haal de afgekoelde Empanadas door de getempereerde witte chocolade en  bestrooi de chocolade met rode peer suiker en pistache granulaat.

Over dit recept

Moeilijkheidsgraad:  

Uitkomst: 60 stuks.

Ontdek

Ontdek vergelijkbare recepten