Liekes Pindakaas Deli Caramel Koekjes

Ingrediënten

Werkwijze
  • Maak de Cake margarine soepel en meng vervolgens de pindakaas door tot een homogene massa verkregen is.
  • Voeg de Tegral Satin Cream Cake en het volkorenmeel toe, en meng dit tot een kruimelmassa ontstaat. Meng het heel ei toe en meng het tot een glad deeg.
  • Koel het deeg gedurende minimaal 12 uur.
  • Meng de amandelspijs met de Deli Caramel tot een spuitbare massa.
  • Werk het deeg door en rol het uit op 3 mm.
  • Stempel de helft van het deeg met een gladde steker van 6 cm doorsnede.
  • Maak de plak vochtig en spuit doppen van 20 gram caramelspijs.
  • Rol de bovenplak over de onderplak en druk dit aan rond de caramelspijs vulling.
  • Steek de koeken uit en zet op een bakplaat met bakpapier.
  • Druk de koeken iets plat en kruis af met een vork.
  • Baktijd inschietoven ca. 13 min bij 220°C
  • Baktijd rotatieoven ca. 13 min bij 190°C

Over dit recept

Moeilijkheidsgraad:  

Uitkomst: 35 stuks.

Ontdek

Ontdek vergelijkbare recepten