Tiramisu gebak

Ingrediënten

Werkwijze:
  • Meng de grondstoffen voor het beslag gedurende 1 minuut op lage snelheid en vervolgens 8 minuten op hoge snelheid, en draai na 2 minuten op lage snelheid.
  • Snittenplakken uitstrijken op 8 mm dikte.
  • Bakken inschietoven:  230°C, baktijd ca. 6 minuten.
  • Bakken rotatieoven:  205°C, baktijd ca. 6 minuten.
  • Voor de koffie likeur, breng het water, glucose en suiker aan de kook en roer de mokka extract door de suiker oplossing.
  • Meng de alcohol (95%) pas door, als de massa afgekoeld is tot kamertemperatuur.
  • Meng de mascarpone met een vlinder tot een zalf zachte massa en meng de 50 gram koffie likeur er doorheen.
  • Tot slot de opgeklopte Chantypak door de massa spatelen.
  • Plaats een snitt plak in een kader van 60 x 20 cm.
  • Besprenkel de snitt plak met mokka likeur.
  • Bouw afwisselend 3 lagen besprenkelde kapsel lagen en de Tiramisu op.
  • Spuit de bovenzijde af met doppen Tiramisu.
  • Diep koelen, vervolgens afpoederen met cacaopoeder.
  • Decoratief afwerken met chocolade gallettes. 

Over dit recept:

Moeilijkheidsgraad:  

Ontdek

Ontdek vergelijkbare recepten