Mojito Cake

Ingrediënten

Gram
Crumble
Tegral Satin Cream Cake 600
Roomboter 150
Heelei 30
Cake beslag
Tegral Satin Cream Cake 1200
Deli Cheesecake 160
Deli Citron 225
Heelei 350
Water 120
Zonnebloem olie 360
Lemon pasta 25
Cream
Chantypak 200
Deli Cheesecake 800
Groene kleurstof Qc minimaal

Werkwijze
  • Meng de grondstoffen voor de crumble tot grove kruimels. Bak hiervan 250 gram grove kruimels voor decoratie. Oventemperatuur 185°C gedurende ca. 10 minuten.
  • Meng de grondstoffen voor het beslag gedurende 3 minuten op middelmatige snelheid.
  • Splits het beslag in twee delen van 1.220 gram en voeg aan één deel een minimum van een druppel groene kleurstof toe. Spuit van elk beslag 25 gram in de vierkante bakvormpjes.
  • Marmer indien gewenst de twee beslagen licht door elkaar. Spuit vervolgens een dop Deli Citroen à 15 gram in het beslag. Bestrooi de bovenzijde met 8 gram grove crumble.
  • Bakken bij oventemperatuur 185°C gedurende ca. 20 minuten.
  • Meng de licht opgeslagen Chantypak met de Deli Cheesecake, kleur deze in lichte tint groen.
  • Spuit met een grote gladde spuit een dop cream op. Decoreer met een schijfje limoen en de grove crumble op de dop cream.

Over dit recept

Moeilijkheidsgraad:  

Ontdek

Ontdek vergelijkbare recepten