Roulade Exotics Snitt

Ingrediënten

Werkwijze
  • Deeg: meng de grondstoffen van het deeg met een vlinder tot een homogeen deeg, en rol deze uit tot 5 mm dikte en snij stroken van 8 x 60 cm.
  • Bakken inschietoven:  180°C, baktijd ca. 14-18 minuten.
  • Bakken rotatieoven:  150°C, baktijd ca. 14-18 minuten.
  • Beslag: Meng de grondstoffen voor het snitten beslag gedurende 1 minuut op lage snelheid en 7 minuten op hoge snelheid.
  • Strijk 2x 750 gram beslag uit op bakpapier van 60 x 40 cm bakplaten.
  • Bakken inschietoven:  240°C, baktijd ca. 5-6 minuten.
  • Bakken rotatieoven:  210°C, baktijd ca. 5-6 minuten.
  • Vulling 1: Meng de Cremyvit en water gedurende 1 minuut op lage snelheid en 4 minuten op hoge snelheid, en voeg de kokospasta en de kokos toe en spatel deze door de instant room.
  • Vulling 2: Meng de grondstoffen van de exotische vulling door elkaar.
  • Vulling 3: Verwarm de Chanypak en de slagroom tot het kookpunt, en voeg het citroengras toe en laat deze 30 minuten intrekken en verwarm de room weer naar 60°C.  Giet de room op de chocolade druppels en mix deze tot er een homogenestructuur verkregen is, en plaats het daarna in de koeling voor minimaal 12 uur. Klop daarna op gelijk als slagroom.
  • Opbouw: Vul de roulade biscuit plakken met banen kokoscreme en exotische vulling.
  • Rol de roulade stevig op en plaats deze op de zanddeegbodem.
  • Maskeer de opgeslagen Citronella room strak op de bovenzijde van de snitt rollen en maskeer de zijkanten royaal af met de room.
  • Snij de snitten in lengte van 15 cm.
  • Decoreer met stukjes mango, passievruchtvlees en chocolade krullen. 

Over dit recept:

Moeilijkheidsgraad:  

Uitkomst 8 stuks.

Ontdek

Ontdek vergelijkbare recepten