Gingerbread Satin Cream Cake Huisje

Ingrediënten

Werkwijze
  • Deeg: Meng alle ingrediënten op gemiddelde snelheid met de vlinder tot een deeg. Laat het deeg een nacht rusten in de koeling voor verdere verwerking. Rol het deeg uit op 3 mm en trek de vormen over met een scherp mes. Plaats op een bakplaat voorzien van bakpapier en strijk alles 2x met het strijksel.
  • Baktijd inschietoven ca. 13 min bij 180°C, schuif open.
  • Baktijd rotatieoven ca. 13 min bij 150°C, schuif open.
  • Opbouw: Na afkoeling de suikerbakkerspoeder en eiwit mengen tot glazuur. Door de glazuur iets verder op te kloppen zal deze wat steviger worden. Dit vereenvoudigd het opbouwen. De onderdelen van het Ginger huisje in elkaar zetten met de glazuur. Laat deze goed uitharden om zo later te kunnen decoreren naar wens.

Over dit recept

Moeilijkheidsgraad:  

Ontdek

Ontdek vergelijkbare recepten