High Tea Blondie Cake

Ingrediënten

Werkwijze
  • Verwarm de zonnebloemolie tot 45°C.
  • Voeg de witte chocolade en de boter toe en smelt deze in de warme olie.
  • Honing en heelei toevoegen, en alles goed glad roeren.
  • De Tegral Boerencakemix en de patentbloem toevoegen en gedurende 2 minuten op lage snelheid doormengen.
  • Als laatste de koekjes Crumble, cranberry en marshmallows doormengen.
  • Verdeel het beslag gelijkmatig over 2 ingevette vormen van 8 x 57 cm.
  • Druk het beslag vlak in de vormen.
  • Oventemperatuur inschietoven: 170°C baktijd ca. 25 minuten.
  • Oventemperatuur rotatieoven: 140°C baktijd ca. 25 minuten.
  • Na het bakken af laten koelen en en in de diepvries bewaren.
  • Snij de banen nog gedeeltelijk bevroren naar keuze op 4 x 4 cm.
  • Afwerken met decoreersuiker.

Over dit recept

Moeilijkheidsgraad:  

Uitkomst: 76 stuks.

Ontdek

Ontdek vergelijkbare recepten